428468704186217

Náramok Aurora – Nekonečná láska

15,00 

Neváhajte a pridajte tento náramok do svojej kolekcie. Aurora – Nekonečná láska je skvelým darčekom pre vás alebo pre niekoho, koho si veľmi vážite.

Na sklade

Kategórie: Značka:

Popis

Elegantný Náramok Aurora – Nekonečná láska so zlatým komponentom v tvare nekonečna so srdiečkom symbolizuje večnú lásku a spojenie. Jemná zlatá retiazka z nerezovej ocele dodáva náramku trvácnosť a nadčasovú krásu, ktorú ocení každá milovníčka minimalistických šperkov. Je ideálny na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti, kde chcete vyniknúť svojou eleganciou. Zlaté detaily a symbol nekonečna so srdiečkom robia z tohto náramku dokonalý doplnok.

Minimalistický šperk so symbolom nekonečna

Náramok Aurora – Nekonečná láska je vyrobený z kvalitnej zlatej nerezovej ocele, ktorá je nielen odolná voči poškriabaniu, ale aj hypoalergénna, čo znamená, že je vhodná aj pre citlivú pokožku. Tento šperk vyniká svojim minimalistickým dizajnom, kde hlavným prvkom je jemný zlatý symbol nekonečna so srdiečkom v strede. Symbol nekonečna predstavuje večnosť, a spolu so srdiečkom vytvára dokonalú harmóniu lásky, spojenia a vzťahov.

Dĺžka náramku je nastaviteľná – 16 cm plus 3 cm predlžovacia retiazka. Ak si želáte inú dĺžku náramku, stačí to uviesť v poznámke pri objednaní a šperk upravíme podľa vašich potrieb.

Náramok Aurora – Nekonečná láska / Dokonalý náramok pre elegantné ženy

Tento náramok je dokonalý pre ženy, ktoré milujú jednoduché, no elegantné doplnky, ktoré nesú hlboký význam. Náramok Aurora je vhodný na každodenné nosenie do práce, školy, ale aj na formálne príležitosti, kde chcete upútať pozornosť nenápadným, no štýlovým doplnkom. Vďaka jeho univerzálnemu dizajnu a nastaviteľnej dĺžke ho jednoducho prispôsobíte k akémukoľvek outfitu, od ležérneho po elegantný.

Možno by sa Vám páčilo…

Pin It on Pinterest