428468704186217

Náramok Lily – Zlatý kvet elegancie

15,00 

Tento náramok je skvelou voľbou aj ako darček pre niekoho výnimočného. Jeho nadčasový dizajn a symbolika z neho robia ideálny šperk na vyjadrenie úcty a obdivu. Objednajte si náramok Lily – Zlatý kvet elegancie a dodajte svojim dňom elegantný lesk.

Na sklade

Popis

Náramok Lily – Zlatý kvet elegancie je dokonalým doplnkom pre každú ženu, ktorá miluje jemné a vkusné šperky. Je vyrobený z kvalitnej zlatej retiazky z nehrdzavejúcej ocele, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči každodennému noseniu. V strede náramku sa nachádza jemný zlatý prívesok v tvare kvetu, ktorý symbolizuje krásu, jemnosť a eleganciu.

Elegantný náramok zo zlatej retiazky so zlatým príveskom

Tento náramok so zlatým kvetom je navrhnutý pre ženy, ktoré hľadajú minimalistický šperk, ktorý dokáže zaujať na prvý pohľad. Jemný zlatý kvet v strede retiazky dodáva náramku elegantný a romantický vzhľad, ktorý sa hodí na každodenné nosenie aj špeciálne príležitosti. Zlatý odtieň a jemný kvet sú ideálne na doplnenie vašich outfitov a vytváranie sofistikovaného vzhľadu.

Náramok má predlžovaciu retiazku, čo umožňuje prispôsobiť jeho dĺžku podľa vašich potrieb. Základná dĺžka náramku je 16 cm, s možnosťou predĺženia o 3 cm. Ak potrebujete inú dĺžku náramku, stačí uviesť túto požiadavku v poznámke pri objednávke. Tento zlatý náramok je nielen štýlový, ale aj praktický, vďaka univerzálnej veľkosti, ktorá sa prispôsobí každej žene.

Náramok Lily – Zlatý kvet elegancie / Minimalistický šperk pre každú príležitosť

Náramok Lily je ideálny pre ženy, ktoré preferujú jemné a minimalistické doplnky. Môže byť nosený samostatne pre decentný vzhľad, alebo ho môžete kombinovať s inými náramkami pre výraznejší efekt. Je vhodný na každodenné nosenie do práce, na stretnutia, ale aj na večerné udalosti, kde dodá vášmu štýlu jemný nádych luxusu.

Možno by sa Vám páčilo…

Pin It on Pinterest