428468704186217

Náramok Isabella – Modré kryštálové sny

15,00 

Ak hľadáte šperk, ktorý zosobňuje eleganciu, jemnosť a krásu, náramok Isabella – Modré kryštálové sny je tou pravou voľbou. Objednajte si ho ešte dnes a doplňte svoju šperkovnicu o tento očarujúci kúsok

Na sklade

Popis

Náramok Isabella – Modré kryštálové sny

Náramok Isabella – Modré kryštálové sny je elegantným a minimalistickým kúskom, ktorý okamžite upúta pozornosť. Tento jemný zlatý náramok je zdobený okrúhlymi kryštálmi v krásnej modrej farbe, ktoré dodávajú šperku zmyselný nádych. Vďaka svojmu dizajnu je ideálny na každodenné nosenie aj na špeciálne príležitosti.

Dizajn náramku je vytvorený s dôrazom na detail a kvalitu, aby vyhovoval potrebám moderných žien, ktoré vyhľadávajú jemné, no výrazné doplnky. Modré kryštály symbolizujú pokoj, harmóniu a rovnováhu. Pri každom pohybe zachytávajú svetlo a vytvárajú očarujúci efekt.

Elegantný zlatý náramok s modrými kryštálmi – Náramok Isabella – Modré kryštálové sny

Tento náramok Isabella  zo zlatej retiazky je ideálnym doplnkom pre ženy, ktoré milujú sofistikované šperky s nádychom elegancie. Náramok má dĺžku 16 cm, no je vybavený praktickou predlžovacou retiazkou s dĺžkou 3 cm, takže sa ľahko prispôsobí rôznym veľkostiam zápästia. Ak preferujete inú dĺžku náramku, stačí to uviesť v poznámke pri objednávke a radi vám ho prispôsobíme presne podľa vašich potrieb.

Zlatá retiazka dodáva náramku nadčasový vzhľad, zatiaľ čo modré kryštály pridávajú dotyk luxusu. Je to perfektný šperk, ktorý môžete kombinovať s ďalšími zlatými doplnkami alebo ho nosiť samostatne ako výrazný kúsok. Náramok Isabella je skvelou voľbou na elegantné večierky, pracovné stretnutia, ale aj na bežné denné nosenie.

Perfektný šperk pre každú príležitosť

Náramok Isabella je nielen krásny, ale aj praktický. Vďaka nastaviteľnej veľkosti je vhodný pre každé zápästie, čo z neho robí výborný darček pre blízku osobu. Jeho jemnosť a univerzálnosť zaručujú, že sa hodí k rôznym štýlom – od ležérneho až po formálny.

Možno by sa Vám páčilo…

Pin It on Pinterest