428468704186217

Mandala Nebeská Harmónia

100,00 

Ak hľadáte spôsob, ako harmonizovať váš priestor alebo potrebujete osobný nástroj na meditáciu, mandala “Nebeská Harmónia” (40x40cm) je tou správnou voľbou. Zakúpte si ju dnes a začnite cestu k vnútornému pokoju a rovnováhe.

Ak vás mandala oslovila len jeden kus skladom, ktorý je originál a budete ho vlastniť len vy.

Na sklade

Kategórie: Značky: , ,

Popis

Spojenie duchovnosti a elegancie

Mandala “Nebeská Harmónia” je dokonalým vyjadrením spojenia duchovného a estetického. S fialovými, bielymi, zlatými a striebornými odtieňmi prináša do priestoru jemnosť, pokoj a vnútornú rovnováhu. Táto mandala je navrhnutá s cieľom vytvoriť harmonickú atmosféru, ktorá povzbudí vašu dušu a naplní váš život pozitívnou energiou. Je ideálnym doplnkom pre každý interiér, ktorý potrebuje elegantný, no zároveň spirituálny prvok.

Význam farieb v mandale Nebeská Harmónia

Každá farba použitá v mandale má svoj jedinečný symbolický význam a spolu vytvárajú harmonický celok, ktorý vás podporí na duchovnej úrovni.

  • Fialová farba symbolizuje duchovnosť, múdrosť a intuíciu. Predstavuje korunnú čakru, ktorá spája človeka s vyšším vedomím. Pomôže vám otvoriť myseľ pre nové myšlienky a uľahčí hlbokú meditáciu.
  • Biela farba predstavuje čistotu, rovnováhu a nové začiatky. Vytvára priestor na pokojné rozmýšľanie a vnútorné osvieženie. Týmto spôsobom biela farba čistí energiu vo vašom okolí, aby ste mohli zažiť jasnosť a pokoj.
  • Zlatá farba symbolizuje bohatstvo, hojnosť a úspech. Je to farba spojená s duchovným aj materiálnym prosperovaním. Prináša pocit tepla a hojnosti do každého priestoru.
  • Strieborná farba zosobňuje intuitívnu múdrosť a emocionálnu rovnováhu. V duchovnom svete je strieborná spájaná s pokojom a tichom, čo vám umožní nadviazať hlbšie spojenie so sebou samým.

Prečo si vybrať mandalu Nebeská Harmónia?

Mandala “Nebeská Harmónia” je viac než len dekorácia. Je to osobný duchovný nástroj, ktorý môže pozitívne ovplyvniť váš každodenný život. Umiestnite ju na stenu vášho domu alebo do pracovného priestoru a vnímajte, ako jemne mení atmosféru okolo vás. Je ideálna pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako vniesť do svojho života viac pokoja, meditácie a duchovnej hĺbky.

Pri každom pohľade na túto mandalu budete cítiť inšpiráciu a pokoj, ktorý vám pomôže prepojiť sa so svojou vnútornou harmóniou. Zatiaľ čo fialová vás vedie k duchovnej múdrosti, biela prináša jasnosť a čistotu. Zlatá farba vás podporí v ceste k úspechu a strieborná vám pomôže nájsť vnútornú rovnováhu.

Mandala Nebeská Harmónia – investícia do duchovného rastu

Ak hľadáte spôsob, ako obohatiť svoj život o krásu, pokoj a duchovnú rovnováhu, mandala “Nebeská Harmónia” je presne to, čo potrebujete. Je to mandala, ktorá žiari pokojom a prepojí vás so svetlom vášho vnútra. Neváhajte a pridajte túto mandalu do svojho života ešte dnes. Každý kus je vytvorený s láskou a starostlivosťou, aby vám priniesol to najlepšie. Je pripravená pre vás, aby zmenila váš priestor aj život.

Ďalšie informácie

Rozmery 40 × 40 cm
Doprava

DPD kuriér 5€ – Dobierka, Slovenská pošta 2,50 € – Úhrada vopred na účet, Slovenská pošta 3,50 € – Dobierka

Balenie

Darčekové balenie v cene šperku

Veľkosť

40x40cm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Tento produkt môžu ohodnotiť len prihlásení zákazníci, ktorí si ho kúpili.

Pin It on Pinterest